Izvor:
20.08.2019 u 19:08
0

MILIONER ZNA KAKO DA JOJ UGODI: Ruže joj povratile osmeh! (FOTO)

Adrijana Lima (38) ponovo ima širok osmeh, pošto uživa u ljubavi sa turskim milionerom Emirom Ujarom (37), s kojim je prvi put uslikana na Mikonosu, početkom jula 2019. godine.

Ujar je svoju lepoticu sada obradovao nežnim iznenađenjem, buketom od 225 ruža, a Lima se sa istim slikala prvo u hodniku, a potom i u krevetu – ali gola.

-Definitivno je broj 225 učinio da se osećam vrlo posebno-napisala je kao opis pored fotografija.

Lima je na krevetu, nakon što se skinula, zauzela vrlo nezgodnu pozu, pa se svi pitaju da li uopšte ima gaćice, ili nema baš ništa.

Emir Ujar je turski biznismen, potpredsednik multimilionerske kompanije, a u svom vlasništvu ima nekoliko firmi koje se bave naftnom industrijom i turizmom, dok njegova porodica poseduje lanac hotela.

-Njegova vrednost je 250.000.000 dolara-zvanično se navodi, dok se bogatstvo čitave njegove porodice procenjuje na oko milijardu dolara. Emir Ujar važi za zavodnika i šmekera, a školovao se u Nemačkoj i Americi.

Adrijana je početkom godine okončala vezu sa turskim piscem Metinom Harom.

Limin dečko poznat javnosti bio je i Džoi Tomas, momak iz obezbeđenja, a par je vezu u javnosti ozvaničio u januaru 2015. godine, kada su uhvaćeni tokom šopinga u Majamiju.

Izvor:Kurir
Foto:Instagram/Printscreen/adrianalima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter