MORAĆEMO DA SAČEKAMO NAJMANJE DVE GODINE: Aleksandra Prijović iskreno o drugom detetu

 

Mlada zvezda Aleksandra Prijović, koja se nedavno nakon porodiljskog odsustva vratila nastupima, dobro se snalazi kao mama, a ne krije da bi volela da dobije i drugo dete koje će biti brat ili sestra malenom Aleksandru. Ipak, kako je otkrila za tako nešto će sačekati dve godine.

– Volela bih da sačekam bar dve, tri godine, a svakako zbog carskog reza ne bih mogla ranije, tako da će sigurno proći dve godine pre drugog deteta – kaže Aleksandra koja je nedavno nastupila na festivalu na Sajmu i publici pokazala zavidnu figuru.

– Jedva sam čekala da stanem na binu i da zajedno pevamo. Ovo je bila divna pauza u kojoj sam uživala, a povratak nastupima sam jedva čekala. Osećaj kada izađete ljude i vidite koliko vas vole je neopisiv. Što se tiče figure, eh, uloženo je tu dosta truda. Jednostavno, hranila sam se zdravo i smanjila obroke. A šta mi je nedostajalo? Pa, kao i svima – testo i slatko… ali, navikla sam se već. Kad vidim rezultate, bude lakše, kao i svima – ispričala je pevačica i priznala da joj je nije bilo toliko teško tokom držanja dijete.

– Pa moram vam priznati da nije bilo toliko teško. Cilj je bio da se vratim na staru kilažu, ali i da se osećam lepo i budem zdrava, tako da sam ja vojnik kada znam da je to dobro za mene. Kako su kilogrami išli dole, a ja bila zadovoljna, tako je bilo sve lakše – iskrena je mlada pevačica koja je otkrila novinarima, da iako joj je suprug Filip Živojinović podrška u svemu, postoje momenti u kojima se ne slažu.

– Naravno da nekad imamo različita mišljenja, ali nas dvoje sjajno funkcionišemo, jer uvek nađemo zajednički jezik i shvatimo koje rešenje je najbolje. Kompromis i tolerancija su ključ zdravog odnosa – objašnjava Aleksandra.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje