ACA LUKAS IMA NOVU DEVOJKU, SONJA JOJ UPUTILA MOLBU: Ubedi ga da potpiše papire za razvod braka!

Pevač Aca Lukas pre nekoliko dana predstavio je javnosti novu devojku, plavokosu Jovani koja svojim atraktivnim izgledom mami muške uzdahe. Lukas je zajedno sa devojkom došao na promociju dueta koji je snimio sa koleginicom Majom Berović, a u više navrata se sa novom izabranicom ljubio pred prisutnima.

Inače, u sredu veče Sonja Vukasnović je izašla sa ćerkom Sofijom i drugaricama u jedan popularni beogradski restoran, a fotografije iz provoda podelila je i sa pratiocima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Na istom mestu i u isto vreme, samo nekoliko metara dalje od Sonje, bio i njen bivši suprug od kog se još uvek nije zvanično razvela Aca Lukas sa novom devojkom Jovanom.

– Od novinara sam saznala da Aca ima novu devojku, ali stvarno ne znam ko je ta devojka. Stvarno me ne zanima s kim je on trenutno, meni je to sve simpatično! Nadam se samo da će ga ona možda ubediti da mi što pre potpiše papire za razvod braka! Mislim da bi to stvarno bilo sjajno. Nisam iskreno čula da njegovu devojku porede sa mnom, ali mi je i to simpatično! Iskreno, meni svaka devojka ide uz njega. Ne bih tu ništa mnogo komentarisala – rekla je Sonja.

 

 

Srpski telegraf/Blic.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Provodadžija  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Novajlije reality  
13:55  Vesti  
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
20:00  Upoznajte Novajlije  
21:00  Provodadžija  
22:00  Sudbine  
23:00  Novajlije reality