Izvor:
27.06.2019 u 13:18
0

SVE JE SPREMNO: DARKO LAZIĆ U PETAK VODI MARINU I SINA ALEKSEJA KUĆI U BRESTAČ!

Darko Lazić u petak izvodi sina Alekseja i suprugu Marinu iz porodilišta, iako je to trebalo da se dogodi juče. Pevač je s taštom došao ispred bolnice "Narodni front" posle podne, kako bi svojoj dragoj i nasledniku doneo neophodne stvarčice, ali nije mogao da uđe iz bezbednosnih razloga

Ipak, pevač je bio srećan i zadovoljan, ali i umoran od slavlja koje je upriličio u ponedeljak u rodnom Brestaču, pa je odlučio da otkaže slavlje koje je juče trebalo da bude upriličeno.

"Presrećan sam zbog dolaska naslednika, ali zasad pomeramo zabavu. Ne brinite, ima da slavimo samo tako. Beba i Marina su prioritet", rekao je Lazić.

Inače, pevač je kompletno sredio bebinu sobu i u petak će sa suprugom mali Aleksej da uživa u svom domu.

Happytv.tv / Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter