Izvor:
27.06.2019 u 13:15
0

SEKA ALEKSIĆ NE KRIJE RADOST ZBOG TRUDNOĆE: Naša mala porodica uskoro dobija novog člana, uz božju pomoć! (FOTO)

Seka Aleksić nedavno je otkrila da će se, po drugi put, ostvariti u ulozi majke, a ova novost neizmerno je obradovala njene verne obožavaoce.

Folk zvezda je u skladnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima sina Jakova.

Naša mala porodica se uskoro širi, uz božju pomoć! Beskrajno smo srećni, radujemo se životu i svakom trenutku koji nam Gospod podari! Pored vere koju kao porodica imamo u sebi, postoje ljudi sa kojima smo zajedno uspeli u našoj borbi za potomstvo. Beskrajno hvala našoj dr Goci Ivanović (klinika Ivanović) koja se nesebično trudi sa svima i u svemu učestvuje i ponaša se kao majka! Hvala našem duhovnom ocu čiji su saveti veoma korisni za čoveka! Hvala našim porodicama i svima vama koji nesebično pišete vaše želje i podržavate nas! Svima šaljemo puno ljubavi! – navela je folkerka u obraćanju fanovima na Instagramu.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter