ČOKOLADA I BOMBONE NEDOSTIŽAN LUKSUZ: Emina Jahović iskreno o teškom detinjstvu!

 

Emina Jahović ispričala je da njen život nije uvek bio med i mleko. Odrastala je u porodici lekara, ali uvek su kuburili sa finansijama. Danas može da priušti sebi sve što poželi, ali troši racionalno.

– Moj otac i majka nisu imali neko nasledstvo iza sebe, a kao lekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živeli teško, da nam je, recimo, i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu. Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u detinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mleko i jogurt, koje nismo smeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava devojčica, obožavala sam sjajne haljinice, koje sam nasleđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove – kaže Emina.

– Moja mama je mnogo uložila u mog brata, moju sestru i mene. I mi smo sada uspešni ljudi. Ali nije joj bilo lako, bili smo zahtevna deca. Eto, posle smrti oca nije uvela u naš život nijednog muškarca. Ona čak nikada nije dozvoljavala da pričamo na tu temu, toliko ga je volela. Posvetila se nama, iako je tada imala samo četrdeset godina – dodaje pop zvezda, koju mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih žena na muzičkoj sceni regiona.

Ipak, ona ističe da neće večno biti pevačica.

– Moja ljubav je pisanje pesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram, inače, da sa četrdeset godina budem i dalje na sceni. Radiću produkciju i muziku – rekla je ona.

Izvor: Glossy.espreso.rs/Express
Foto: yaemina/Instagram

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro