Izvor:
27.06.2019 u 12:14
0

GAZDA PAJA ZA HEPI PORTAL: Pravim SVADBU u RIJALITIJU! (VIDEO)

Drugo izdanje ENTER festivala, koji počinje večeras u Topčiderskom parku, u neposrednoj blizini Miloševog konaka, svim posetiocima tokom tri dana doneće bogat i raznovrstan muzički program, a jedan od izvođača je i Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, koji je za portal Happytv.rs otkrio mnogobrojne intrige o svom životu.

Naime, popularni reper je snimio duete sa muzičkim divama na domaćoj javnoj sceni, Jelenom Karleušom i Eminom Jahović, te je prvenstveno otkrio da mu je drago što ima priliku da sarađuje sa velikim estradnim divama.

Takođe, pesma na kojoj je ukrstio glas sa njegovim popularnim kolegama iz Makedonije, 2 Bona, učinio je da društvene mreže gore, jer su pored same numere, mnogi obratili pažnju na spot u kom glavnu ulogu tumači rijaliti zvezda Ana Marija Džambazov.

Povodom toga, Gazda Paja je otkrio kako se proveo na snimanju sa Ana Marijom, ali i priznao da li bi ušao u rijaliti šou program.

– Bilo nam je super na snimanju. U rijaliti bih ušao da napravim svadbu – kazao je on, i svojom izjavom zaintrigirao čitavu javnost.

Šta je on sve otkrio možete videti u snimku dostupnom ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter