Izvor:
17.06.2019 u 14:13
0

UKAZAO MU SE LIK BEBE NA NEBU: Sloba na društvenim mrežama PODELIO PRAVO ČUDO! (FOTO)

Pevač Slobodan Sloba Vasić vraćajući se sa nastupa, snimio je video u Fruškoj gori na kojem mu se, kako tvrdi, na nebu ukazao lik deteta.

– Ljudi, ovo moram da podelim sa vama! Vraćao sam se sa kumom iz Slavonije, negde na prelasku sa Fruške gore u Novi Sad, u jednom trenutku sam glavu bebe koja se vidi sa jedene strane, gde se jasno i blistavo kao da je neko naslikao, videle njene okice, obrvice, nosić i otvorene usnice! Sve je bilo previše realno! Njenu glavicu su obasjavale svetlice (munje). Ne mogu da vam opišem kako je to izgledalo. Ne mogu da vam opišem kako je to izgledalo! Ostali smo zatečeni"! Danas su Svete Trojice! Slava Bogu – napisao je Vasić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter