Izvor:
12.06.2019 u 09:28
0

VOLE SE KAO PRVOG DANA: Jana objavila emotivan video sa suprugom!

Iako su dvadeset godina u braku, ljubav između pevačice Jane Todorović i njenog supruga Ivana gori istom jačinom kao na početku njihove veze. Dokaz za to je i video koji je pevačica objavila na svom Instagram profilu, a na kom se vidi kako uživaju zajedno na plaži.

Njih dvoje se nalaze na Malti gde odmaraju, a na videu se vidi kako Ivan pevačici leži na ramenu i pozira, jer je mislio da ih ona fotografiše.Bez obzira na neke glasine da su njih dvoje bili nekoliko puta pred razvodom, reklo bi se da su uspeli da prevaziđu sve krize i nastave da se vole kao prvog dana.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter