Izvor:
12.06.2019 u 07:20
0

DRUGA ŠANSA: Brad Pitt je ponovo zaprosio Jennifer Aniston!?

Iako je prošlo četrnaest godina nakon što su se razveli, Brad Pitt je ponovo zaprosio Jennifer Aniston, prema izveštavanjima svetskih medija.

Jennifer ni trenutka nije mogla da sakrije svoje raspoloženje, pa je 21. maja otišla na večeru sa svojim bliskim prijateljicama Melissom McCarthy i Kathryn Hahn kako bi podelila podjednako radosne i šokantne vesti.

Jennifer je šaputala nešto cele večeri – naveo je izvor. – Na ruci je imala prsten i sve vreme se igrala sa njim.

Prema njegovim rečima, to nije bio bilo kakav prsten, već verenički i to ni manje ni više nego od Brada Pitta koji ju je zaprosio veče pre nego da je otišao na Kanski filmski festival zbog promocije svog novog filma!

Naravno da je rekla DA, ali je i sama još uvek u šoku – dodao je on.

Jennifer i Brad su ponovo stupili u kontakt prošlog februara i od tada su redovno “bili na vezi” , a čak su se nekoliko puta i viđali uonakolo. Poslednji medijski ispraćen “sastanak” ovo dvoje nekadašnjih ljubavnika bio je za proslavu Jenniferinog pedesetog rođendana.

Oni su oduvek voleli jedno drugo, tako da ova vest ne dolazi kao toliko iznenađenje. Njihov brak nije uspeo prvog puta, ali su sada sigurni da će sve biti kako treba jer oboje imaju mnogo više iskustva – objasnio je izvor dodajući da je par za ovo rekao samo porodici i jako bliskim prijateljima.

Prosidba se navodno dogodila na intimnoj večeri u glumičinoj kući.

Brad je navodno izvadio prsten i obećao da je više nikada neće izneveriti, a Jennifer nije mogla da se suzdrži a da ne zaplače.

Njih dvoje su već jednom bili proglašeni za zlatni par Holivuda, kada su prvi put stupili u brak 2000. godine, ali su se stvari „izmakle kontroli“ nakon Brad-ove uloge u filmu „Gospodin i gospođa Smit“ 2004. godine, kada se zaljubio u Angelinu Jolie.

Brad zna da je napravio grešku i zna da je užasno povredio Jennifer, ali sada se promenio i želi da ispravi stvari – iskren je izvor blizak glumcu. – Nakon što je konačno raščistio sa Angelinom, siguran je sa kim želi da bude, a to je Jennifer.

Kako je izvor dalje objasnio, Brad je želeo da prsten bude potpuno drugačiji od prvobitnog kojim ju je zaprosio 1999. godine. Lično ga je birao i stilizovao, a za taj luksuz je navodno platio pola miliona dolara.

Ipak, iako Brad i Jennifer navodno planiraju svoju budućnost zajedno, ima još mnogo toga što prvo mora biti razrešeno.

Glumac je od nedavno zvanično razveden muškarac, ali njegov razvod od Angeline mora i formalno da se dovrši kraju, a tu je i bitka oko starateljstva nad zajedničkom decom, koja po svemu sudeći, neće proći lako.

MagazinBalkan. EU
Foto: TMZ/ Getty Composite

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter