Izvor:
23.05.2019 u 18:02
0

OVO JE RETKO KO ZNAO! POZNATA GLUMICA JE BILA VELIKA ČOLINA LJUBAV: Pevač RETKO govori o njoj, a posvetio joj je svoj VELIKI HIT! (FOTO)

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu pre braka s Aleksandrom bio je zaista buran.

Proslavljeni pevač Zdravko Čolić je već skoro dve decenije u srećnom braku sa Aleksandrom Čolić, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu pre braka s Aleksandrom bio je zaista buran, a prema rečima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doletali na koncertima odavno je prestao da broji.

Čola je medijima otkrio kako je izgubio nevinost, ali o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery retko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona, i ispričala da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

– Uvek će biti deo mog srca rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Ona je u vreme kada se zabavljala sa pevačem bila jedna od najlepših sarajevskih devojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvezdu filmova "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Anđelina Džoli.

Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao – rekla je Jasna.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter