Izvor:
23.04.2019 u 15:00
0

VELIKI POVRATAK NA SCENU:Pogledajte u kakvom SJAJU se vraća Goga Sekulić! (FOTO))

Pevačicu Gogu Sekulić zatekli smo u dok punom parom radi na snimanju novog spota, i to u kavezu, okružena bokserima i devojkama koje drže oružje.

Goga nam je otkrila da se nakon trudničke pauze vraća na scenu, a dok su neke numere još u radu, predstaviće svoju staru pesmu u novom izdanju.

– Radili smo remiks pesme "Seksi biznismen", Cobi je radio i to mi se jako dopalo. Imamo u pripremi još par pesama i ja mislim da ću ostati verna svom stilu, ona stara – nova Goga. Probala sam nešto novo ali to nisam ja – rekla je Goga.

Goga je liniju dovela do perfekcije, za spot je odabrala neobičan stajling i još neobičniju lokaciju, a kako je izgledalo na samom snimanju pogledajte u galeriji.

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter