Izvor:
23.04.2019 u 09:42
0

POSLE RASKIDA SA SLAVNIM KOŠARKAŠEM MESECIMA JE BILA SOLO: Glumica Jovana Stojiljković je otkrila sa kim je sad u vezi!

Jedna od najperspektivnijih domaćih glumica Jovana Stojiljković, koju je publika zavolela u filmu "Južni vetar" i hit serijama "Senke nad Balkanom" i "Jutro će promeniti sve", uplovila je u romansu sa hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom.

Mlada glumica svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a nema ni društvene mreže, što dovoljno govori koliko čuva svoju intimu. Slična situacija je i kod Bogdana, koji retko kada govori o dešavanjima na ljubavnom planu.

Ipak, vezu sa 12 godina starijim Zagrepčaninom Jovana (27) je rešila da obelodani, a otpočeli su je još pre nekoliko meseci uvereni da kilometri nisu prepreka za jake emocije, kako saznaje magazin "Glorija". Da je sve istina potvrđeno je i kada je Goran iznenadio lepu glumicu velikim buketom cveća nakon premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu.

Zanimljivo je da je ovaj par zajedno pojavio u seriji "Jutro će promeniti sve", ali i u "Senkama nad Balkanom", premda nisu imali zajedničke scene.

Podsetimo, Jovana je bila verena za našeg poznatog košarkaša Bogdana Bogdanovića, ali je par krajem 2017. godine stavio tačku na svoj odnos. S druge strane Goran je dugo važio za pravog zavodnika i uživao je u romansama sa različitim koleginicama, ali poslednjih godina nije bilo poznato da ima bilo kakav ozbiljan odnos.

Izvor: Blic Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter