Izvor:
23.04.2019 u 09:13
0

POZNATA PEVAČICA IZAŠLA SA PSIHIJATRIJE U OČAJNOM STANJU! Nećete je prepoznati… (FOTO)

Pevačica Britni Spirs napustila je psihijatrisjku kliniku u kojoj je bila smeštena još od januara ove godine.

Spirsosvu su paparaci uslikali kako izlazi iz jednog hotela na Beverli Hilsu sa svojim dvanaest godina mlađim dečkom Semom koji je sve vreme štitio od fanova i novinara.

Brtini je u rukama nosila patike, telefon i torbu, a bila je u papučama i kratkoj haljini, raščupane kose i zbunjenog izraza lica.

– Odavno nije izgledala ovako loše– samo je jedan od komentara pevačicinih fanova na društvenim mrežama, a kojih je u velikom broju bilo ispred hotela iz kog je izašla.

Podsetimo, Britni je smeštena na psihijatriju, prema tvrdnji njenog bivšeg saradnika protiv svoje volje u mentalnu ustanovu gde joj je ukazana pomoć.

Izvor: Kurir
Foto: Kurir/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter