Izvor:
18.01.2019 u 13:50
0

OSVOJILA JE NAJPOŽELJNIJEG NEŽENJU I POSTALA DEO KRALJEVSKE PORODICE : Evo kako je Kejt Midlton smuvala princa Vilijama!

Pre nego što je postala vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton je bila obična studentkinja i učestvovala je u raznim studentskim aktivnostima.

Jedna od njih bila je i humanitarna modna revija naziva "Don't Walk" koju svake godine organizuje fakultet Sent Endrjus i u kojoj je Kejt učestvovala 2002. godine.

Tada 19-godišnja Kejt se okušala u ulozi manekenke te je pistom prošetala u prozirnoj haljini dizajnerke Šarlot Tod u kojoj je princa Vilijama, koji je pratio reviju iz prvog reda, oborila s nogu, iako ju je već poznavao.

-Vau, Kejt je seksi- prokomentarisao je tada princ svom prijatelju Fergusu Bojdu s kojim je sedeo za stolom.

A da je u ovom golišavom izdanju Kejt prvi put privukla Vilijamovu pažnju potvrdio je i njihov zajednički prijatelj i bivši kolega s fakulteta Iton, koji su obojica pohađali, Pet Dankan.

-Bilo je to pred kraj njihove prve godine faksa. I ja sam bio na događaju i bilo je puno zgodnih devojaka. No Kejt je nosila izazovnu, potpuno prozirnu haljinu i Vilijam nije mogao da skine pogled s nje- ispričao je Dankan .

Godinu dana nakon, Kejt i Vilijam su započeli vezu, a sve ostalo je istorija.

Zanimljivo je da je prozirnu haljinu koju je Kejt nosila na reviji, njena dizajnerka prodala 2011, iste godine kada su se Kejt i Vilijam venčali i to za vrtoglavih 125 hiljada dolara.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter