Izvor:
09.01.2019 u 15:47
0

ŠTA NAKON RAZVODA? Ana se sa ćerkama vratila kod majke, a evo gde je Nikola!

Ana Kokić vratila se u porodičnu kuću na Banovom brdu, gde će nastaviti život s ćerkama, majkom i sestrom nakon razvoda od Nikole Rađena.

Pošto Ana i Nikola nemaju zajedničku imovinu, brakorazvodna parnica će biti olakšana jer nemaju šta da dele. Stan koji Rađen poseduje na Voždovcu ostaje njemu i on će tu stanovati kada se sledeće godine vrati iz Moskve.

– Rađen i Ana ne funkcionišu duže od šest meseci, ali su tek u decembru odlučili da se razvedu. Kada je Nikola od matičara zatražio venčani list i kontaktirao sa advokatom da pripremi papire, Ana se vratila kod majke, gde je inače odlazila kad god je bila u svađi sa mužem. Kokićeva je zbog poslovnih obaveza često odsutna od kuće i biće joj lakše zbog dece, jer su, kao i do sada, mama i sestra bile prve koje su joj pomagale. Nikola se složio sa njenom odlukom i on smatra da je najbolje da ona bude sa svojom porodicom, pa će tako i njegova deca biti dobro zbrinuta dok on boravi u Rusiji – otkriva naš izvor.

Vaterpolista se odmah nakon što je potpisao papire za razvod vratio u Moskvu. Posvetio se obavezama u klubu kako bi što manje mislio na sve ono što mu se dogodilo na Božić.

– Bez obzira na to što Ana i Nikola više neće živeti zajedno, oni će se prema deci ponašati kao i dosad. Zajedno će se posvetiti njihovom odrastanju i vaspitanju i nijednog trenutka neće dozvoliti da Nina i Tea osete njihovu udaljenost. Iako je daljina učinila da se jedno od drugog ohlade, oboje će se potruditi da ostanu u korektnim odnosima. Oni žele da zajedno izvedu decu na pravi put, a svakako će biti lakše kada se vaterpolista vrati da živi u Beograd – završava naš izvor.

Otkako je objavio da se par razvodi, pojavile su se informacije da su Rađen i Ana već našli nove partnere i da je vaterpolista u vezi s javnosti nepoznatom Ruskinjom. Tim povodom pozvali smo Nikolu, koji je oštro demantovao glasine.

– To nije istina – kratko je prokomentarisao Rađen.

Podsetimo, Ana i Nikola potpisali su sporazumni zahtev za razvod braka na Božić, a potom deci saopštili njihovu odluku. On je otputovao za Moskvu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter