Izvor:
13.09.2016 u 18:53
0

HEJ, SLOVENI: Za ove POZNATE FRAJERE sigurno niste znali da su NAŠI! (FOTOALBUM)

Kad budete pogledali ovaj spisak komotno ćete reći da Holivud zavisi od naših krajeva. Momci iz slovenskih delova istočne Evrope naprosto haraju svetskim kako muzičkim, tako i filmskim scenama.

Pogledajte koji sve poznati frajeri imaju slovensko poreklo:

Džo Manganijelo – zvezda filmova "Čarobni Majk" i "Supermen", kao i serija "Kako sam upoznao vašu majku", "Urgentni centar" i "Prava krv" vuče poreklo sa naših prostora. Njegova majka je Hrvatica.

Džek Vajt, pevač i gitarista dua Vajt Strajps, rođen je u Detroitu, ali njegova majka je iz Poljke pa je zato logično to što je Džek svojevremeno tragao za suprugom iz Poljske.

Erik Bana, zvezda filmova "Hulk", "Troja", "Zvezdane staze", "Pad crnog jastreba", rođen je u Melburnu, od strane oca Hrvata, kao Erik Banadinović.

Ešton Kučer, holivudski glumac, počeo je karijeru tumačeći Kelsa u seriji "Vesele sedamdesete", da bi postao jedna od najplaćenijih filmskih zvezda. Eštonov otac je Čeh, a majka polu-čehinja.

Dejvid Borijanaz, poznat po ulozi Ejndžela u seriji "Bafi, ubica vampira", kao i po izvanrednom liku detektiva Silija Buta u seriji "Bouns", zapravo je savršena mešavina slovenske i italijanske krvi. Njegova majka je polu-slovakinja!

Leonardo Dikaprio – baka ovog Oskarovca, Helena Indenbirken, zapravo je rođena kao Jelena Smirnova u Rusiji. Sam Leo često za sebe kaže da je "polu-Rus", kao i da bi voleo da igra Putina.

Verner Hercog – čuveni scenarista, pisac, glumac i producent i, po mišljenju mnogih, najveći živi filmski reditelj, rođen je u Minhenu kao Verner Stipetić, a njegova majka je Hrvatica. Verner je potom promenio prezime u očevo jer je, kako kaže, zvučalo "filmskije".

Karl Malden – američki glumac i zvezda filmova "Tramvaj zvani želja", "Na dokovima Njujorka", rođen je kao Mladen Đorđe Sekulović, od oca Srbina i majke Čehinje.

Džek Palans, glumac i pevač, sa preko pola veka filmskih i televizijskih pojavljivanja, rođen je kao Vladimir Palahnjuk od oca Ukrajinca i majke Poljakinje.

Jul Briner, američki filmski i pozorišni glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Deset zapovesti" i "Kralj i ja", ruskog je porekla – tačnije rusko-burjatskog (Burjati su mongolski narod) i njegovo ime je Julij Borisovič Briner. Inače je prvi glumac u istoriji filma koji se slikao potpuno obnažen.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Wikipedia, Twitter/ComiConverse/Reactor105/CineUPMX/_lovepizzaa_, Twitter/forJortini/celespectaculos/CinemaInFrames/MellowYellow56, doctormacro.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter