Izvor:
05.11.2018 u 12:13
0

PEVAČ SINOĆ HITNO OPERISAN: Darko Lazić nije mogao da diše, zastavljeno mu unutrašnje krvarenje!

Pevač Darko Lazić hitno je operisan sinoć zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje, saznaje se nezvanično.

Drama u zemunskoj bolnici, u kojoj Lazić leži već 12 dana posle saobraćajne nesreće koju je jedva preživeo, počela je iznova da se odvija u nedelju u sumrak.

Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost. Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi.

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene čak dve litre krvi!

Zdravstveno stanje Darka Lazića je sada poboljšano, a lekari su celu noć pratili stanje pluća. Danas u prepodnevnim satima hirurzi će doneti odluku da li je potrebna još jedna punkcija.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter