Izvor:
18.02.2018 u 04:56
0

GASTTOZZ NAKON POTPISIVANJA UGOVORA: Učinio sam to jer sam video da nisam sam!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" ove subote na programu imaju emisiju "Favorit nedelje".

Tokom emisije je bilo veoma napeto, jer je Nenad Marinković Gasttozz nekoliko puta menjao svoje mišljenje o potpisivanju ugovora i ostanku u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Prvo je to želeo, a onda odbio jer se nije uključila Naida, uzeo torbu, i otišao na glavna vrata, gde je nakon poruke od Niade koju mu je prenela produkcija, rekao da nema više kome da ide napolje.

Tada je nakon nekoliko uključenja uplakanih gledalaca koji su ga molili da potpiše ugovor, ponovo promenio svoje mišljenje, uzeo olovku, i to učinio.

Nakon svega toga, Nenad se uključio iz tajne sobe.

Spasio sam sebe od nečega iz čega nikad ne bih mogao da se izvučem.Potpisao sam jer sam video da nisam sam – rekao je Nenad iz tajne sobe dok je razgovarao sa Požgajem.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter