Izvor:
30.06.2016 u 15:37
0

NIJE MOGLA DA SE SMIRI: Ružica se rasplakala na „Jutarnjoj kafici“!

U toku "Jutarnje kafice sa Zagom i Avom" uvek bude vrlo interesantno, pa je tako bilo i jutros. Kao što je poznato Ružica svako jutro ustaje zbog svoje mame, ali jutros je bila tužna pa se rasplakala.

Sve ovo će mi nedostajati jednog dana. Stvarno sam navikla na sve ovo i nedostajaće mi. Naravno da mi nedostaje moja porodica i sve, ali biće teško mi je kada pomislim na kraj. I ova jutarnja kafica, iako mi je teško da ustajem, navikla sam da se budim i pričam sa vama– govorila je kroz suze.

Ona je takođe dodala da je pre nekoliko meseci napisala na papir da će joj sve ovo nedostajati i da je sad shvatila da je to istina.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter