Izvor:
30.06.2016 u 15:20
0

RUŽICA POBESNELA: Anamarija htela da je Gasttozz…!

Sinoćnja žurka je bila vrlo uzbudljiva ali i napeta. Dalila je završila u izolaciji ( saznajte OVDE zašto), pa je Zorica tešila Mladena (o tome možete OVDE da pročitate).

Ipak, to nije sve! U jednom trenutku Anamarija je sela pored Gasttozza i tražila nešto vrlo neobično- da je udari. Ružica je sve to ispratila, pa je prišla Anamariji i rekla da se pomeri od njega.

Ana skloni se od njega, vidim šta radiš. Skloni se! Da li me ti čuješ? Ne izazivaj ga bez razloga, pomeri se– vikala je Veljkovićeva.

Anamarija je bila uporna pa nije htela da je posluša.

Neću, pusti me. Ja sam takva, ako mi neko kaže da će me udariti neka me udari. Možeš li makar malo po ruci da me udariš ili štipneš? Molim te, meni je to sad u glavi– govorila je Anamarija Gasttozzu.

Naravno, Nenad nije hteo da je udari, i sve vreme je ćutao, pa je na kraju ustao i otišao.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter