Izvor:
29.06.2016 u 22:33
0

RUŽICA BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Mom tati je zabranjen prilazak…“!

U toku sinoćnjeg "Golog života" Zorica je komentarisala svoj razgovor sa mamom, i zašto je bila drska prema njoj, a o tome možete OVDE da pročitate. Nakon toga čuveni novinar Milomir Marić je pitao Ružicu da prokomentariše razgovor između Zorice i mame Mire.

Ja ne podržavam što je to uradila. Ja da sam ono rekla mami ono bi toliko vikala na mene da ja ne bih mogla ni da progovorim– rekla je Veljkovićeva.

Nakon toga Marić ju je pitao da li bi njeni roditelji mogli da uđu u rijaliti.

Moji roditelji su gori od mene. Videli ste kakav je moj tata bio u emisijama, i šta je radio. On tek ume da se posvađa i odreaguje. Mom tati je zabranjen prilazak rijalitiju– dodala je Ružica.

Podsetimo, Ružičin tata Aleksandar je uvek uz svoju ćerku, pa je tako i brani u svim emisijama u kojima gostuje, a često se i posvađa sa drugima ukoliko je "napadnu".

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter