Izvor:
20.06.2016 u 18:42
0

VELJKO DABETIĆ ŠOKIRAO: „Prespavao sam na ulici u Kumodražu jer…“!

Nekadašnji učesnik "Parova" Veljko Dabetić objavio je noćas jedan status koji je uznemirio njegove prijatelje. Izgleda da ga je devojka ostavila, pa ga je to pogodilo. Verujemo da će je Dabetić brzo preboleti s obzirom na to da je uvek okružen atraktivnim devojkama.

Ja sam jedan običan emotvac i momak koji misli da je sve belo i koji veruje svakome. Nikada se neću kajati niti ću ikada da dođem sa tuđim autom i da se foliram. A kapiram da je to fora. Ali to nije moja fora jer sam ja Veljko i ja sam to sto jesam! A nisam klošar koji šeta ulicama Kumodraža i čeka da naiđe taksi. Jer devojka do koje mi je baš bilo stalo je otišla kući i koja je rekla da joj se je*e za mene. Hvala svim drugarima i svim svojim prijateljima… Spavam na ulici u Kumodražu jer nema nikoga. Ali nema veze– napisao je Dabetić.

HappyTv.tv
Foto: Facebook/Veljko Dabetic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter