Izvor:
18.06.2016 u 13:36
0

UHVAĆENA NA DELU: Ružica se ‘vatala sa…!

Poznato je već da se Maca i Brendon stalno mire i svađaju, vole i ne podnose. Bosanska pevačica sinoć je rekla kako je ona završila sa Brendonom, i zamolila je fanove da izbrišu sve njihove zajedničke slike.

Ona je rekla da "ispada naivna i glupa", a da se on 'vata sa svim devojkama u vili. Tako je rekla da je uhvatila Ružicu i Brendona u zagrljaju, a Veljkovićeva je to potvrdila.

Brendon mi je prišao posle suđenja i rekao da mu je krivo, i da nije mislio sve ono što je rekao, i onda me je zagrlio kao da mi se izvini. U trenutku kad me je u'atio za guzu, naišla je Maca, i rekla da je završila sa njim– objasnila je Ruška.

Brendon je rekao da on nema ništa ni sa jednom devojkom, a da li se nešto dešava između njega i Ruške, pa to samo vešto kriju, ostaje nam da pratimo…

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter