Izvor:
18.06.2016 u 03:52
0

BOJANA SAOPŠTILA UČESNIKU: Zbog agresivnog ponašanja moraš da napustiš… (FOTO)

Veče nominacija je počelo kao i svakog petka, a učesnici su pomalo nervozni. Voditeljka Bojana Ristivojević pričala je sa njima koga će ovaj put produkcija nominovati.

Tom prilikom je podigla Mladena Vuletića i pitala ga da li misli da će ga produkcija nominovati s obzirom da se agresivno ponašao prethodnih dana. On je negirao da se tako ponašao, pa je vikao kako nema šanse jer je bio dobar.

Međutim, voditeljka je rekla da produkcija sve vidi, a Mladen je počeo da se raspravlja, pa ga je voditeljka kaznila i poslala u izolaciju. Tada je Dalila Moreno skočila da ga smiri, međutim voditeljka je rekla da se vrati na mesto, a Mladen da napusti emisiju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter