Izvor:
13.06.2016 u 20:30
0

ATINA FERARI NESREĆNA: Težak period u životu prolazi zbog…!

Nekadašnja učesnica "Parova" Atina Ferari često putem društvenih mreža izražava svoje stavove, ali i prenosi šta se dešava u njenom životu. Baš tako je ovaj put napisala status koji je posvetila svojim prijateljima.

I ako nikad nemam sreće u ljubavi, ponekad sreće ni sa zdravljem, vrlo često ne umem da poslušam porodicu pa me naljute, nemam sreće ni u poslu, skoro ni u čemu. Ali jedina dobra stvar koja je uvek tu su bar pravi prijatelji, koju uvek pomognu u nesreći i u čemu god treba, kao i porodica naravno. Puno mi je srce kad vidim koliko pravih i vrednih drugara imam. Hvala vam za juče i danas, i za svaki dan kada mi je sve grozno i loše, vi ste uvek tu. Divni ste, volim vas. M, B, P, A, D, LJ, R – napisala je Atina.

I pored toga što je Atina nesrećna na skoro svim poljima, kako je ona napisala, ipak joj je srce puno s obzirom na to ima ljude oko sebe koji joj pomažu teškim trenucima.

HappyTv.tv
Foto: Facebook/Atina Ferari

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter