Izvor:
12.06.2016 u 23:06
0

KAD SU SE SVETLA POGASILA: Otkrivamo šta je Gasttozz radio Zorici u KREVETU! (FOTO)

Otkad se Zorica Dukić vratila u luksuznu vilu "Parova", ona i Nenad svakodnevno pokazuju ljubav jedan prema drugom, a to su krunisali i veridbom pre nekoliko dana. Njih dvoje koriste svaki trenutak da se poljube, zagrle i razmene neke informacije, tj. da Zorica prenese svom dečku neka dešavanja iz spoljnog sveta.

Kad su se pogasila svetla njih dvoje su iskoristili trenutak da se opuste, doduše malo više Zorica, pa joj je Nenad masirao stopala. Da li su je bolele noge od visokih potpetica ili ju je Nenad razmazio, nismo sigurni, ali ono što je činjenica jeste da je Dukićeva uživala.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter