Izvor:
12.06.2016 u 21:27
0

JEDVA SE SMIRILA: Zbog ovog poziva Nevena se rasplakala!

U toku današnjeg nedeljneg ručka uključila se Gasttozzova mama, a šta je rekla o njegovoj i Zoričinoj veridbi, pročitajte OVDE. Posle toga se javila Nevenina tetka, i rekla da se ona uključila jer joj je ćerka maloletna.

Porno glumica je bila jako tužna zbog toga, a jednom trenutku se čulo "Mama, volim te, podržavam te u svemu". Nakon toga Nevena je počela da plače jer je bila presrećna što je čula ćerku.

Srećo moja, da li je sve u redu u školi, da li imaš nekih problema? Ako te neko maltretira uradi ono što sam ti rekla, znaš već šta smo pričale. Bitna mi je samo tvoja podrška– rekla je Nevena.

Njena ćerka je još jednom "dobacila" da je sve u redu u školi i da je mnogo voli.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter