Izvor:
12.06.2016 u 21:48
0

PRVI PUT NAKON VERIDBE: Javila se mama Goca i rekla Gasttozzu…!

U toku današnjeg nedeljnog ručka javila se Gasttozzova majka Goca koja je noćas stigla u Srbiju. Ona se, naravno, odmah obratila Nenadu i rekla mu da ga puno voli i podržava u svemu što radi. S obzirom na to da Goca nije pomenula veridbu, a ni Zoricu, Marinković se obratio mami.

Mama, što se nisi javila ono veče kada smo se verili? Pozdravlja te Zorica koju bi i ti trebalo da pozdraviš. Hoćeš da mi čestitaš veridbu– pitao je Nenad.

Goca nije bilo mnogo raspoložena, mada je rekla da je umorna i dalje od puta.

Izvini sine, nisam stvarno videla telefon. Da li treba da ti čestitam– odgovorila je ona.

Nakon što je Gasttozz rekao da bi trebalo da čestita, ona im je čestitala, a potom joj se obratila Zorica koja joj je poželela dobrodošlicu u Srbiju i rekla da joj je drago što je stigla zbog Nenada.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter