Izvor:
12.06.2016 u 16:28
0

GASTTOZZ NEODLUČAN: Pitao BELOG MAGA da li da šutne ZORICU

Beli mag Vesna sinoć je sve šokirala izjavama o Zoričinoj budućnosti. Naime, ona je ispričala da će se Zorica udati za 10 godina starijeg čoveka, da je sa Nenanadom ljubav nemoguća i da je neispunjena osoba.

Iako su svi mislil da će Zorica demntovati ove izjave, Dukićeva se složila sa nekim tvrdnjama belog maga. Gasttozz je celo veče zbunjen i nije znao šta da radi.

Dok su se ostali učesnici spremali da legnu na spavanje, u sitnim jutarnjim satima Gasttozz je pitao belog maga: Da li da šutnem Zoricu? Zanima me tvoje mišljenje…

Kada ga je Vesna pogledala šokirana njegovim pitanjem, Nenad je odgovorio da se šali. Zatim je izašao u dvorište i počeo da se šeta ubzano.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter