Izvor:
11.06.2016 u 20:52
0

MISLILA DA JE NIKO NE GLEDA: Zorica usred emisije… (FOTO)

Zorica Dukić je ovih dana u centru pažnje jer je uspela da rastavi svog dečka Nenada Marinkovića Gasttozza od Ružice Veljković. Pored toga, ona je i zaprošena pre dva dana, tako da buduća mlada "cveta" u svakom smislu.

Ona je zbog svega toga umorna jer se sve desilo iznenada, pa je u toku kućnog saveta zaspala u emisiji. Ona je u početku bila odsutna od stola jer je bila u kupatilu, ali se posle nekog vremena vratila sa peškirom na glavi. Posle tople kupke, sledi – spavanje!

Zorici je izgleda prijala voda, pa je, bez obzira na emisiju i ukućane zaspala. Pogledajte kako Dukićeva spava na stolici usred emisije:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter