Izvor:
11.06.2016 u 20:29
0

NIJE NI ON NAIVAN: Burek POLJUBIO učesnicu dok je spavala, a kada se probudila… (FOTO)

Burek, novi učesnik zabavno – humorističkog programa "Parovi" tek je ušao, a već pravi šou u vili. On je prvo izveo tačku sa Nevenom Hot i Anamarijom (više o tome pročitajte OVDE), a sada je uradio nešto za stolom tok je trajao kućni savet.

Burek je sedeo pored Armine Smajlović, a dok je ona dremala za stolom, on je iskoristio priliku da je poljubi. Iako je većina takmičara shvatila šta Burek želi da uradi, ipak su ćutali kako ne bi probudili pevačicu, pa se Burek lagano približio njoj i poljubio je. Ona se trgla, a svi "Parovi" su se smejali.

Lepo sam ti rekla da to ne radiš – rekla je ona. Po njenom izrazu lica reklo bi se da se nije naljutila i da je ovo shvatila kao jednu šalu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter