Izvor:
11.06.2016 u 19:59
0

BEZ OKOLIŠANJA: Gledateljka SASULA SVE U LICE pojedinim učesnicima „Parova“!

Gledateljka koja se uključila u popodnevnu emisiju sa "Parovima" nasmejala je sve učesnike, a posebno Marka Perovića i Vesnu Rivas koje je komentarisala. Pored njih, ona je spomenula i Zoricu Dukić, Nenada Marinkovića Gasttozza i Anđelu Lakićević.

Naime, gospođa je pozdravila Vesnu Rivas i rekla joj da je pre nije volela, ali da sada smatra da je ona moralni pobednik.

Vesna, ja tebe skroz razumem, ti si žena zmaj i samo idi napred. Bogami, možeš biti pobednik. Kad budeš dolazila ovde u Jakovo, dođi kod mene na jednu smokovaču – poručila je ona, a zatim je dodala:

Anđela može svima da vam bude primer. Ona je pametna devojka, jedina tu koja razmišlja. I ti imaš veliku šansu za pobedu. Dalje bih htela da kažem za Marka Crnogorca. Dobar si ovako, ali se ružno smeješ – rekla je ona, a učesnici su počeli da se smeju.

Što se tiče Gasttozza, aj ne znam šta su ove devojke videle na tebi. Ali zapamti ovo, Zorica Dukić te toliko iskorišćava da će ti uzeti zadnji dinar ako budeš pobedio – bila je ozbiljna ona, a Zorica je dodala da će mu uzeti milione.

Marinković je naravno ovo prihvatio kao i svako drugo mišljenje, a gospođa je potom sve pozdravila i isključila se iz programa.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter