Izvor:
11.06.2016 u 19:36
0

ZBUNIO SE KADA IH JE UGLEDAO: Gasttozzu i Zorici čestitao veridbu BIVŠI… (FOTO)

Bivši kandidat "Audicije" koji nije uspeo da ostane u vili "Parova" na 24 sata, uključio se u popodnevnu emisiju koju je vodila Ružica Veljković. Jovan koji se predstavio kao Slaninica pozdravio je sve, a posebno Dalilu Moreno.

Međutim, Dalila nije bila za stolom, ali on kao da nije video da ona nije tu, pa se obraćao novoj takmičarki Mirjani sa "Dalila". Ona je nastavila tu igru.

Jedva čekam d aizađeš, da me negde vodiš. Nisam više sa Mladenom – rekla je Mirjana predstavljajući se kao Dalila. To nije bio jedini njegov ispad pošto je posle nekoliko minuta čestitao Gasttozzu veridbu.

Gasttozze kralju, želim da ti čestitam veridbu sa Ružicom – rekao je on, a svi su počeli da se valjaju od smeha. Veljkovićeva je pocrvenela, a zatim mu rekla da je pomešao neke stvari.

Jao, izvini, mislio sam na Zoricu – rekao je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter