Izvor:
11.06.2016 u 18:48
0

PRVO SU SE PRSKALE, A POTOM SE ‘VATALE: Nevena Hot i Anamarija stavile Bureka na sto, a zatim ga POLUGOLE LIZALE po… (VIDEO 18+)

Nakon što su Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić proslavili veridbu u luksuznoj vili "Parova", Nevena Hot i Anamarija su izvele kratak performans sa novim učesnikom Burekom.

Njih dve su prvo polugole igrale na podu gde su se prskale špricerom, a zatim lizale po telu. Jedna drugoj su dizale noge, okretale se, igrale, ali to im nije bilo dovoljno, pa su pozvale Bureka da im se pridruži.

On je legao na stočić, a njih dve su ga opkoračile i tačka je počela. Prvo su se umiljavale oko njega, a zatim su želele da mu svuku šorc. Pogledajte u videu šta se dalje desilo:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter