Izvor:
10.06.2016 u 17:52
0

OGLASILA SE HELGA: Evo šta je rekla o Zoričinoj i Gasttozzovoj veridbi!

U vili "Parova" sinoć je bio spektakl s obzirom na to da su se Gasttozz i Zorica verili, a o tome možete da pročitate OVDE. Nakon toga su počela oglašavanja na društvenim mrežama, pa je tako Helga Miranović, jedna od njegovih najvećih fanova i adminstratora stranice rekla šta misli o ovom činu.

Da razjasnim neke stvari nekima! Galetov privatni život je njegov! Da li je to neko umislio da je bog pa daje sebi za pravo da mu se meša u njegovu initimu? Neka mu je sa srećom koju god da je izabrao za životnu saputnicu! Pa se to nekome svidelo ili ne! Ne moramo je mi voleti! Ali je zbog nje moramo poštovati– napisala je Helga.

Verujemo da bi Marinković bio srećan da zna koliko ga Helga podržava s obzirom na to da mnogo voli svoju devojku, sada već verenica.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter