Izvor:
01.06.2016 u 20:35
0

„DOSTA MI JE VIŠE“: Učesnik odustaje od „PAROVA“!

Tokom popodnevne emisije Ante je ustao i obratio se produkciji. On nije zadovoljan time što se svim učesnicima ne poklanja ista pažnja i ljut je što se o njemu ništa ne zna samo iz razloga jer ga skandali ne zanimaju.

O meni se ništa ne zna, Maca, Ružica, Armina ovde redovno predstavljaju svoje pesme, Limeni je čuven po klipovima sa interneta, a o meni se ništa ne zna. Ni ja nisam niko i ništa, to što me skandali ne zanimaju nije razlog da se o meni ništa ne zna– rekao je Ante.

On je tražio da razgovara sa produkcijom i rekao kako bi želeo da izađe. Ostalim učesnicima nije bilo jasno zašto je Ante ovako pobesneo. Maca je prekomentarisala kako mu niko nije kriv što je nevidljiv.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter