Izvor:
01.06.2016 u 18:50
0

ZA NJU JE ZAVRŠENO: Ružica Veljković se OPROSTILA sa „Parovima“!

Ružica Veljković voli da spava, pa je želela da iskoristi slobodno vreme dok ne počne emisija "Kućni savet", tako da se ušuškala u krevet sa njenim "minicama".

Ona je krevet delila sa Miljanom Kulić, a pošto je Nišlijka napustila rijaliti šou, u Ružičin krevet uselila se Vesna Rivas sa kojom je inače u dobrim odnosima. Pre nego što je modelsica otišla da spava, ona se pozdravila sa svima.

Ljudi, za mene je završeno spremanje ručka. Idem da spavam, pa se vidimo za koji sat – rekla je ona, a Nikola je pomislio da Ružica izlazi napolje jer je delovalo kao da se oprašta sa njima.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva/Facebook: Ružica Veljković Hijene

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter