Izvor:
01.06.2016 u 14:19
0

DALILA OČAJNA I NEUTEŠNA: Majko, oprosti mi, pogrešila sam što…

Dalila Moreno priznala je u "Jutarnjoj kafici" da se pokajala zbog nekih stvari jer je sigurna da je produkcija nominovala za izbacivanje upravo zbog njenog ponašanja.

Pogrešila sam i priznajem. Kajem sam što sam Anamariju okupala ovde špricerom, žao mi je što sam Bumbara polila jajima i brašnom. I prema tebi Ava sam bila loša, ali ti i ja bismo se brzo pomirile. Poštovana produkcijo, da li je greška ako ja pošaljem Macu u izolaciju, kad budem vodila kućni savet? – pitala je Mujićeva, iznervirana što se Maca ponaša "bahato" kada je u ulozi voditeljke.

Takođe je priznala da je verbalno napala Ružicu, Anđelu, Marka i Mladena koji, kako kaže, svakodnevno dobije šamare od nje.

Pogrešila sam što svoju majku kad je bila u studiju nisam poslušala da tad raskinem sa Mladenom. Žao mi je što sam je razočarala. Majko, oprosti mi, sada sam svesna šta sam uradila. Ipak, sada čvrsto stojim iza toga da nisam pogrešila što sam odabrala ovog čoveka – iskreno je rekla Dalila.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter