Izvor:
31.03.2017 u 20:36
0

DALILA PONOVO UPLAKANA: Jedini ko je odbranio bio je njen dojučerašnji neprijatelj! (foto)

U vili "Parova" trenutno je prvi sastanak parlamenta sa novoizabranim predsednikom Nikolom Strahinjićem Ploćom.

Ovo je vreme kada učesnici iznose svoje probleme i sučeljavaju mišljenja.

Tako se Dalila Mujić požalila kako joj je neko pojeo slatikiše.

– Moja mama i moj dečko ne žive ovde. Oni ne mogu tako često da mi donose strvari koje su mi potrebne. Sada mi je neko pojeo čokolade i grickalice koje su mi bile u ostavi. Kada god nešto dobijem ja podelim sa ostalima. Jako je ružno da mi neko tako sve pojede kada ja svakako sve delim – rekla je Dalila kroz plač.

U njenu odbranu je stao Nikola Lakić, njen dojučerašnji neprijatelj.

– Jeste da Dalila i ja nismo u dobrim odnosima ali ona je jedna od retkih osoba u vili koja sve što dobije deli sa nama – rekao je Lakić.

Pratite najgledaniji zabavno-humoristički program u Srbiji "Parove" i čitajte sve o najaktuelnijim dešavanjima na portalu happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter