Izvor:
22.05.2016 u 01:51
0

ŽARI I PALI IZGLEDOM: Posle kratke pauze, MIMA se… (FOTO)

Atraktivna pevačica Mima Novaković koja je boravila u luksuznoj vili "Parova" nekoliko nedelja sve dok iznenada nije izašla iz vile zbog zdravstvenih razloga, oglasila se na svom Fejsbuk profilu i podsetila sve da je i dalje u formi.

Naime, iako je Mima najavljivala povratak u rijaliti čim ozdravi, ona se ipak nije vratila. Dok je bila na kućnom lečenju, ona se nekoliko puta oglašavala i najavljivala da će se vratiti kako bi sve "postavila na svoje mesto", kao i da je napolju otkrila ko joj je bio pravi prijatelj u vili, a ko lažni.

Zatim je Mima nestala sa društvenih mreža, sve dok ponovo nije pokazala koliko dobro izgleda. Pretpostavljamo da joj je boravak u spoljnom svetu itekako prijao, pa da nije želela da se vrati u zatvoreni prostor.

Pogledajte kako izgleda pevačica:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Mima Novaković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter