Izvor:
22.05.2016 u 01:34
0

MILOŠ PROGOVORIO NAKON IZLASKA IZ VILE: Dalila je obukla providan veš, a zatim je…

Bivši takmičar zabavno – humorističkog programa ,,Parovi" Miloš Ranković otkrio je za Happytv.rs kakav je odnos imao sa Dalilom Moreno koja je trenutno u emotivnoj vezi sa Mladenom Vuletićem.

Neću zaboraviti kada me je Dalila nesebično pozvala u svoj krevet. Kada sam je ja odbio i pozvao u svoj krevet, ona je krenula da korača po mojoj posteljini u kratkoj suknji i neočekivano nas iznenadila providnim donjim rubljem. Kada sam izlazio, zamerala mi je jer je mislila samo da sam je iskoristio za prijateljstvo. Ipak, tražila mi je duks, za uspomenu – zaključio je Miloš.

On je dodao da je bio sa Ružicom veoma blizak, ali da između njih ništa nije bilo, kao i da je Dalili ulivao lažnu nadu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter