Izvor:
21.05.2016 u 22:43
0

PRODUKCIJA IMA POSLEDNJU REČ: Uprkos glasovima „Parova“, u vilu se useljava… (FOTO)

U današnjoj "Audiciji" pobedila je Gordana Komnen iz Beograda, profesorka književnosti koja je trenutno nezaposlena. Ona se u luksuznoj vili "Parova" nadmetala sa Draganom "Dajamondom" i sa Nikolom Šćepanovićem, međutim produkcija je odlučila da pruži priliku upravo Gordani.

Kada su se kandidati predstavili ukućanima, većina glasova je otišla Nikoli koji je pojedine učesnike "kupio" iskrenošću. Iako je osvojio više glasova nego Dragan I Gordana, produkcija je ipak omogućila Gordani da uđe u vilu u sredu uveče na 24 sata.

Brendon je veoma bio srećan zbog ove odluke pošto je profesorka izjavila kako je Radonić najbolji. Naravno, to se nije dopalo nekim učesnicima, međutim produkcija je ta koja ima poslednju reč.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter