Izvor:
21.05.2016 u 20:48
0

JASNA I GLASNA: Voditeljka prenela „Parovima“ PORUKU od PRODUKCIJE!

Voditeljka Jelena Petković tek je otvorila emisiju "Audicija", a učesnici najgledanijeg rijalitija "Parovi" već su napravili haos za stolom.

Naime, pravilo produkcije je da u toku emisije za stolom može da bude odsutna samo jedna osoba, a kada je Jelena pozdravila ukućane, primetila je da za stolom fali dosta njih.

Koliko puta treba da vam se govori da je pravilo da samo jedna osoba bude van stola? Koliko znam niko nema poštedu, prema tome ne razumem kakvo je to ponašanje? – rekla je Jelena.

Svi spavaju ceo dan – rekla je Ružica Veljković.

Prenesite ljudima koji nisu za stolom da će dobiti opomenu, a ako ne dođu za sto u roku od 5 minuta, dobiće novčanu kaznu od 100 evra – jasno i glasno je saopštila voditeljka.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter