Izvor:
21.05.2016 u 20:31
0

NEUTEŠNA DANIMA: Ružica mora da donese VAŽNU ODLUKU!

Fanovi Ružice Veljković koji se predstavljaju kao Hijenice, pisali su po društvenim mrežama kako je došao i taj dan kada će prestati da glasaju za Vesnu Rivas, Ružičinu prijateljicu.

Naime, mnogo se spekulisalo da li je Rivasova pravi prijatelj Ružici pošto ju je u više navrata ogovarala u luksuznoj vili. Iako su fanovi savetovali Veljkovićevoj da prestane da se druži sa Vesnom, ona ih nije poslušala. Stoga su Hijenice donele važnu odluku. One su se složile da više neće podržavati Vesnu Rivas. Pogledajte šta su napisale na jednoj od stranica na Fejsbuku:

Ružica je na teškim mukama i očigledno će morati i ona da donese odluku.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter