Izvor:
06.03.2017 u 21:44
0

Majka Miljane Kulić o ćerkinom porniću: SAMA SI KRIVA ŠTO SI DEČKU OSTAVILA TELEFON!

Učesnica Miljana Kulić opet se našla u žiži interesovanja, kad je njen bivši dečko Slađan, zapretio da će u javnost pustiti porno snimak. Kulićeva je poslednjih dana zbog ovoga veoma uznemirana, a do sada je već nekoliko puta promenila izjavu o tome da li se snimala tokom seksa ili ne. Na kraju je rekla kako ne postoji nikakav snimak, samo golišave fotografije.

Ovaj skandal potresao je čitavu porodicu Kulić pa se tim povodom direktno u program uključila Miljanina majka i poručila.

Nemoj da se sekiraš, sama si kriva što si mu ostavila telefon, pa sad ima materijala da te ljaga i blati. Ali šta je tu je, baš te briga, nemoj da se zbog toga nerviraš, sledeći put treba da me slušaš – rekla je Miljanina mama.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter