Izvor:
06.03.2017 u 21:29
0

SVI KAŽU DA JE NIJE ZA NJU: Davidu prekipelo pa konačno progovorio o svom odnosu sa Aleksandrom!

Jedna od najlepših učesnica popularnog rijalitija Aleksandra Subotić, posle dva meseca boravka u zemunskoj vili konačno je našla dečka koji je vredan njene pažnje. Ona nije odolela šarmantnom momku iz Novog Sada, Davidu Dragojloviću, koji nedavno ušao u Parove, a pre nekoliko dana na žurki je pao i poljubac.

Međutim, većina učesnika tvrdi kako se Aleksandra samo poigrava sa Davidom kao i da nema ozbiljne namere sa njim. Po mišljenju mnogih ovaj momak je inferioran u odnosu na Subotićevu koja ga samo koristi kao deo svoje taktike.

David na ovakve prozivke nije ostao nem pa je ustao i javno pred svima rekao u kakvom je odnosu sa Subotićevom.

Došao sam skoro iz Amerike i nisam upućen u Aleksandrinu porodičnu priču, ne znam ništa o tome. Prija mi njeno društvo, ako nešto treba da se desi između nas, desiće se napolju, a ne ovde. Svako ima svoju prošlost i ne želim da gledamo unazad, gledamo samo unapred. Ja sam dobar momak i neću bežati od Aleksandre dok sam ovde, poštujem je kao svoju devojku– rekao je David.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter