Izvor:
21.05.2016 u 14:41
0

KUPAĆE SE U ŠAMPANJCU NA JAHTI: DAJMOND objavljuje RAT STARLETAMA

Iako ima samo 20 godina, Dragan Gligorić Dajmond ima ženu i dete i prva je muška starleta u Srbiji! Da li je to dovoljno da uđe u najgledaniji rijaliti program ,,Parovi''?

Evo šta on kaže samo za HappyTv.rs.

Želim da se probijem, sam sam sebi uzor! Ja sam prva muška starleta u Srbiji, i samim tim sam drugačiji! Snimio sam spot sa Natašom Mazom, želim da izlazim po klubovima, idem na jahte, kupam se u šampanjcu i konzumiram kavijar svakodnevno! Avioni, kamioni, sve je to za mene. Snimam svoj prvi singl i spot za pesmu ,,Vreo kao avion'' u kome ću biti nag. Ženu nikada neću varati. Inače u vili najmanje simpatišem Vesnu Rivas, ona je baba gatara, dosadna. Samo sedi i jede, ugojila se 35 kg– zaključuje strletan.

Pogledajte kako je Dajmond objavio rat starletama:

starleta

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter