Izvor:
20.05.2016 u 18:18
0

EKSKLUZIVNO: Oglasila se bivša SUPRUGA KONTROVERZNOG učesnika!

U vilu "Parova" sinoć je ušao hrvatski biznismen Ante Gotovac, a o njegovom burnom životu, možete da pročitate OVDE. On iza sebe ima dva braka, a drugi, sa Simonom Šajn, bio je veoma buran.

O njemu se govorilo da je varao i maltertirao svoju suprugu, pa se tim povodom oglasila upravo Simona. U celosti vam prenosimo njenu poruku.

Ja sam se sklonila iz javnog života i komentarisanja isto još pre četiri godine. Mogu samo reći da je Ante meni puno pomogao i zahvaljujći njemu sam pronašla Boga i promenila uz božiju pomoć život. Uvek naglašavam da sam ja njemu upravo kroz taj čin oprostila sve naše svađe i danas ga gledam i volim kao svog prijatelja i brata u Hristu. I želim Anti sve od srca najbolje, iako nisam srećan što je ušao u taj rijaliti. Ante će uvek biti u mojoj molitvi i želim mu od srca da se ne izgubi– napisala je Simona.

Očigledno je da je Ante govorio istinu kada je rekao da je u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter