Izvor:
20.05.2016 u 03:57
0

ZA NJIH BORBA TEK POČINJE: Ovo su NOVI UČESNICI „Parova“! (FOTO)

Učesnici zabavno – humorističkog programa "Parovi" večeras će dobiti nove cimere u vili koji će se zajedno sa njima boriti za nagradu do 100.000 evra. Pojedini takmičari biće oduševljeni kada budu ugledali neka dobro poznata lica kao što je Ana Spasojević koja je učestvovala u jednom projektu Hepi televizije pod nazivom "Maldivi".

Ona je tada bila zaljubljena u Gasttozza, a šta će večeras biti kada ga bude ponovo videla, videćemo.

Drugi učesnik koji će se useliti je frulaš Petko koji se oprobao u "Audiciji" gde je osvojio simpatije mnogih učesnika. On voli da se druži, pa se nada da će ga "Parovi" lepo dočekati.

Zajedno sa njima, u vilu će ući i Ante iz Hrvatske koji nikada nije učestvovao u rijaliti programu, ali kaže da za sve postoji prvi put.

Ne znam gde sam došao i ne znam šta je ovo, ali videćemo – rekao je on pred ulazak.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite ulazak novih takmičara u rijaliti šou "Parovi" u 23 časa.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter